STUDENTS

De oranje draad voor jouw eindfase.

Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat?!


Bekijk onze video hier!

Ons framework begeleid jou in je laatste fase en helpt het bedrijf te analyseren voor je stage of afstudeeropdracht. Zo kan je onze 7 stappen gebruiken om een afdeling of kruisende afdelingen te interviewen/te onderzoeken om bedrijfsproblemen of bedrijfskansen te analyseren.

 

Via ons model, wat tevens ook een waardige bron is voor jouw onderzoek, kan je een vaste structuur aanhouden die jou helpt om je hoofdvraag te beantwoorden, of om je aanbevelingen te onderbouwen met een realiseerbaar en vertrouwd framework, dat makkelijk opgepakt kan worden door jouw scriptie-, stage- of afstudeerbedrijf. Eenvoud voor iedereen!

 

ONZE PAKETTEN

STAGE

Situatie

Je loopt stage en je gaat meewerken en meehelpen om bedrijfsproblemen te verbeteren. Je werkt mee op een afdeling en andere betrokken teams. Je krijgt veel informatie die je moet verwerken in een structuur, maar hebt nog geen idee hoe je alle informatie overzichtelijk kan maken om tot een oplossing te komen voor jouw stage bedrijf.
 

Zoek je een tool die jou hierbij houvast en structuur geeft en snel toepasbaar is? Neem dan contact op.

GRATIS

AFSTUDEREN

Situatie

Je bent aan het afstuderen en gaat op de werkvloer bij meerdere teams bedrijfsproblemen onderzoeken en processen verbeteren. Daarnaast ben je bezig met het vertalen van strategie naar de werkvloer. Je doet veel interviews en krijgt daardoor veel informatie die je moet verwerken in een structuur zodat je deze kan gebruiken als onderbouwing.
 

Zoek je een tool die jou hierbij houvast en structuur geeft en snel toepasbaar is? Neem dan contact op.

GRATIS

YOUNG PROFESSIONAL

Situatie

Je bent net 1 of 2 jaar bezig in je eerste baan of zit in een traineeship. Je houdt je op projectbasis bezig met het analyseren en doorvoeren van verbeteringen. Je komt met voorstellen en wordt ook gevraagd mee te denken met de vertaling en operationalisering van de strategie naar de werkvloer. Je krijgt heel veel informatie tegelijkertijd.

Zoek je een tool die jou hierbij houvast en structuur geeft en snel  toepasbaar is? Neem dan contact op.

1e JAAR GRATIS 

Contact.
 

Heb je nog vragen, of ben je gewoon benieuwd naar wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Email: info@drawbridge54.com

Tel: +31653254071

"De slimste oplossing om transities in beweging te krijgen."

Zaagmolen 2

Wijk bij Duurstede, 3962 GA

  • White LinkedIn Icon

© Copyright 2020 Drawbridge 54 - Created by The Young Hunters