Onze Partners.

PMT Groep B.V.  

PMT realiseert samen met haar opdrachtgevers verbetering van dienstverlening en verhoging van de kwaliteit van administraties in combinatie met een verlaging van operationele kosten. Circa 140 gedreven pensioen- en leven professionals vormen het kloppend hart van PMT. Zij zijn de grootste kracht en geven succesvol invulling aan onze dienstverlening op het gebied van hoogwaardige detachering, fixed-price projecten en procesverbetering. 

DB54® vormt een pragmatische aanvulling op de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Met DB54® maken de PMT consultants het verschil bij succesvolle implementatie en borging van de verbeteringen en veranderingen. Klanten kunnen zelf in kortere tijd dan voorheen aan de slag met de voorgestelde optimalisaties. Daardoor worden resultaten sneller merkbaar en is de ROI korter. Meer informatie over PMT Groep is te vinden op de website of kijk op LinkedIn

 

Contactpersoon bij PMT Groep voor DrawBridge54® is Gertjan Roobol, Commercieel Directeur. Gertjan is bereikbaar via mail op roobol@pmtgroep.nl of telefonisch via 06-46111790. 

 

Eduard (Ed) van der Werk  / Boomerang B2B 

“Zodra iets moeilijk wordt, moet je ’t stap voor stap simpel maken.” Daarom werk ik met de Lean Simplifier van DrawBridge54®: Eduard (Ed) van der Werk is een nuchtere Fries die complexe zaken graag gemakkelijk maakt. Zowel zakelijk als privé houdt hij wel van een leuke uitdaging. Zo beklom hij in een pioniersteam rond de IceMan in recordtijd en in korte broek de Kilimanjaro. Moeilijk? Niet als je ’t vergelijkt met een andere fysieke inspanning, m.n. een bevalling. Wat laten we moeders dan doen? Juist: puffen. Dus zijn ze niet zingend maar puffend naar de top gelopen. En waar ’t zwaar werd, stap voor stap richting ’t doel volgehouden. Anders dan anderen en voor een hoger doel; om te laten zien dat we door anders te ademen niet alleen bedreigingen als hoogteziekte de baas kunnen blijven, maar ook andere auto-immuunziekten. Door zaken in de kern net iets anders aan te pakken, resultaten bereiken die anders onmogelijk lijken. Samen hoge doelen halen. Privé en zakelijk wat moeilijk lijkt simpel maken. Werk leuker maken, helpen zorgen dat mensen kunnen behouden wat ze dierbaar is, bij voorbeeld hun baan. 

Eduard was in 2000 een van de eerste Six Sigma BlackBelts bij een toeleverancier van NedCar. Met net iets meer opstaan dan vallen leerde hij hoe moeilijk het kan zijn om Six Sigma te implementeren. Met zijn 6S-team realiseerde hij een besparing van maar liefst 52% (tonnen $$ per maand) in logistieke kosten. En dat door simpel mensen en systemen beter te laten communiceren over wat er nou werkelijk gedaan moest worden. Eigenlijk was hij al gewend zo te werken, maar via Six Sigma leerde hij dit nog beter te structureren. En die capaciteit zet hij in om bedrijven en organisaties te helpen steeds simpeler steeds beter te doen. Stap voor stap. Lean en simpel. Daarom werk ik met de Lean Simplifier van DrawBridge54®. 

 

Wilt u meer weten over Eduard van der Werk? Ga dan naar zijn website of bezoek zijn LinkedIn profiel

Carla Feenstra / True North Consultancy 

Carla, van origine bedrijfskundige, gaat als Lean & project professional graag samen met haar klanten het verbeteravontuur aan. Ze is een gedreven optimalist en gaat resultaat-, proces- maar vooral mensgericht te werk om het maximale mét en voor alle betrokkenen te bereiken. Als Black Belt (Lean Six Sigma) is zij geïnspireerd door de kracht, eenvoud en veelzijdigheid van Lean. Haar interesse en uitdaging liggen bij de ontwikkeling van mensen en organisaties op dit gebied. 

 

De Lean Simplifier ziet ze als brug tussen strategie en proces, management en werkvloer. De DB54® tooling geeft snel overzicht en inzicht in de bedrijfsvoering en maakt iedereen betrokken en verantwoordelijk voor juiste uitvoering en voortdurende verbetering. Carla gelooft in het volledig benutten van competenties en stimuleren van probleem-oplossend vermogen. Alleen dan kan een organisatie haar klanten optimaal bedienen, nu én in de toekomst. 

 

Meer weten over Carla Feenstra? Ga dan naar haar website of bezoek haar LinkedIn

 

Sander Dikken / Current consultancy 

Sander is van origine bewegingswetenschapper en is er in de loop der jaren achter gekomen dat hij de bewegingen in organisaties net zo interessant vindt als de beweging van het menselijk lichaam. Als projectmanager binnen de financiële dienstverlening is hij altijd met plezier de uitdaging aan gegaan om teams optimaal te laten samenwerken en te motiveren. 

Binnen projecten heeft hij altijd de focus op efficiënt werken als vanzelfsprekend beschouwd en de stap naar Lean Black Belt was dan ook een kleine om te zetten. Net als bij elk project is bij het realiseren van continu verbeteren de aansluiting met de uitvoerende teams een cruciale succesfactor.. 

De DB54® methode & software zet hij in om teams vanaf het begin te betrekken en ZELF de verantwoordelijkheid te laten nemen over het eigen verander of verbeter proces. Naast het geven van workshops en trainingen bij klanten richt Sander zich binnen DrawBridge54 op de toepassing van de methode voor het MKB. 

 

Meer weten over Sander Dikken? Kijk op LinkedIn

Email: info@drawbridge54.com

Tel: +31653254071

"De slimste oplossing om transities in beweging te krijgen."

Zaagmolen 2

Wijk bij Duurstede, 3962 GA

  • White LinkedIn Icon

© Copyright 2020 Drawbridge 54 - Created by The Young Hunters